Посетете ни в Google+>
Интервю с Рафи Албо за Print Guide info

Интервю с Рафи Албо за Print Guide info

Интервю с Рафи Албо за Print Guide info

Интервю с Рафи Албо преди семинара му на 9 октомври в София
One-to-One маркетинг - това е стратегия, работеща най-добре при малки, нишови и ценово чувствителни пазари.
Рафи Албо е собственик на SEGMARKETING - водеща агенция за маркетинг и мобилна добавена реалност, световен експерт в лоялния маркетинг и персонализираната комуникационна индустрия.

Работил е с най-големите световни брандове като Domino's Pizza, кредитнити карти Visa, модния бранд Mango, автомобилната марка Mitsubishi. По време на семинара му в София ще видите много мостри от негови кампании, както и детски книжки, опаковки на продукти от ежедневието ни, които предизвикват истински WOW ефект.

Ето и специалното интервю, кото даде Рафи за новинарското издание PrintGuide.info.

Да започнем с обяснението на малко познатия у нас термин One-to-One marketing. Какво означава това?
Чистият One-to-One Marketing е стратегия, която съчетава технология + база данни на клиенти + емоционален криейтив по начин, по който комуникацията с клиента е по много по-личен начин. Вместо „маркетинг за теб“, посланието и начинът на взаимодействие е „маркетинг за мен“ - лично и направено специално за конкретния човек.

Можеш ли да ми дадеш пример за подобна кампания, използваща инструментите на One-to-One маркетинга и постигнала целите си?
Има много примери, но се сещам за една много успешна. Става въпрос за KEDS KIDS Fashion (детската линия на американска модна верига), които представиха новата си есенно-зимна колекция по този начин на 50% от топ клиентите си, които генерират над 90% от оборота им. Предложението им беше да получат персонален каталог на новата колекция със снимки на техните собствени деца на първа корица – безплатно – в който и да е от магазините на страната. Тази уникална кампания надхвърли всички очаквания и предизвика огромен наплив към магазините и огромни обороти още в първите дни на пускането на новата колекция.

Вижте видеото и как беше организирана кампанията:

Как посетителите на семинара ти на 9 октомври да извлекат възможно най-голяма възвръщаемост от участието си? Ще им дадеш ли готови решения за собствения им бизнес?
Най-добрият начин да получат възможно най-много ползи от семинара е да следват успешните правила на One-to-One маркетинга. Ще покажа много примери, които могат да бъдат приложени във всяка компания от всеки бранш в икономиката. Първата стъпка е да се запознаят с най-новите технологии (интернет, принципи на работа на мобилните приложения и т.н.) и втората стъпка е да направят първата си One-to-One кампания в най-кратки срокове след семинара. Препоръчвам на всички да разговарят с мен след семинара, за да им дам практически насоки за конкретни кампании, които искат да реализират.

Ето и какво е добавена реалност (Augmented Reallity) - видео на SEGMARKEТING:

Материала написа: Деси Тодорова

Leave a Reply

* Name:
* E-mail: (Not Published)
   Website: (Site url withhttp://)
* Comment:
Type Code